Lajme

Mijëra vende pune do të “shuhen” fal këtij roboti (Video)

Përveç bërjes së betonit dhe shumë punëve të tjera në ndërtim, tashmë robotët do të zëvendësojnë edhe punëtorët e vendosjes së tullave.
Dhe sigurisht, kjo do të sjellë mijëra vende pune më pak. Tashmë, roboti i ri i prezantuar mund të vendosë 3 mijë tulla në ditë, krahas 500 tullave që mund të vendosë një punëtor ndërtimi.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ndërtimi i robotit është bërë nga një kompani në Nju Jork dhe tashmë pritet të zëvendësojë një pjesë të madhe të njerëzve në të gjithë Amerikën.
Roboti i bën të gjitha rolet. Por, sigurisht ka nevojë për një komandë.
Më poshtë shihni pamjet në Video:.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here