Lajme

Prekëse: Demi me vite në zinxhir, ky është reagimi i tij kur është në liri

Demat dhe në përgjithësi kafshët shtëpiake, në shumë pjesë të botës jetojnë në kushte të tmerrshme nëpër ferma.
Ata janë të bllokuar në hapësira të vogla, dhe jeta e tyre shpeshherë është e mbushur me dhimbje dhe vuajtje.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Për ta dëshmuar këtë, përcjell Telegrafi, ju mund të gjeni edhe pamje në internet, të cilat dëshmojnë një gjë të tillë.
Në një të tillë, shihet se si një dem, i cili ishte mbajtur që nga lindja e tij i mbyllur, reagon kur lirohet nga atyHvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here