Lajme

Profesionet që paguhen më së miri në Gjermani

Berlini në Gjermani ka nevojën më të madhe të punëtorëve, e ndjekur nga Mynih, Hamburg. Më shumë se 10 mijë vende të lira ekzistojnë në Këln, Shtutgart, Dyseldorf.
Në tregti ekziston nevoja më e madhe për punëtorë, ku pagat për shitësit janë rreth 1,800 euro.

Ata u pyetën gjithashtu për shoferët e kamionëve, automekanikët, pagat e të cilave janë rreth 14-15 euro në orë. Ndërmjetësit e sigurimeve, tregtarët dhe punëtorët sezonalë fitojnë rreth 16 euro në orë, pagat e tyre sillen deri 1,800 euro, shkruan Albinfo.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvziv
Industria farmaceutike siguron pagat më të larta me një të ardhur mesatare bruto prej rreth 70 mijë euro në vit.

Në vendin e dytë janë bankat, dhe në pozicionin e tretë është industria e automobilave. Në industrinë e automobilave punëtorët marrin rreth 65 mijë euro paga bruto çdo vit.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here