Lajme

Zbulohet objekti misterioz 20 mijë vjeçar në Kosovë (Video)

Jo më pak se 20 mijë vjet i vjetër, në Malet e Sharrit në Kosovë është gjetur një objekt misterioz.
Ishte fotografi shqiptar Ismet Smajli, që e zbuloi atë në mbi dy mijë metra lartësi.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Objekti duket si një transformator, por është i mbështjellë me gurë në një formë të rregullt gjeometrike tetë këndore, por mjaft të dëmtuar.
Ismeti dha një mostër të gurit për analizë, dhe u konstatua se ky gurë është i vjetër 20 mijë vite, transmeton RTV Dukagjini.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Sipas analizimeve deri të tanishme, kjo gjetje nga thellësia e shekujve mund të hedhë në dritë origjinën e qytetërimit njerëzor. /Telegrafi/Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here