Lajme

40-vjeç ari i męrr je tën gruas shtatzënë dhe ia mban trupin e pajetë 4 ditë poshtë krevatit: Si nuk pati shpirt?

Një 40-vjeç ar i ka ma rrë je tën të dashurës së tij 26 vjeçe. Si raporton media gjermane ”Bild” pasi i ka ma rrë je tën ai e ka mbajtur trupin e pa jetë katër ditë poshtë krevatit./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

E ditur është bërë se burri quhet Christian R. dhe kurse e dashura e tij quhej Shannon Y. Ata jetonin bashkë kishin disa kohë dhe e dashura e tij ishte edhe shtatzënë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here