Lajme

Doni pasaportë greke? Dalin vendimet e reja, tani është me lehtë për ta marrë/ Ja çfarë ju duhet

Greqia duket se ka hapur një kapitull të ri për pajisjen e të interesuarve për nënshtetësinë greke. Sipas ministrit të Brendshëm, Makis Voridhis, i cili më 22 mars ka shtypur butonin “start” të platformës së re elektronike, do të përfshihen të gjithë aplikantët, ata në pritje dhe të rinjtë.

Platforma e shumëdiskutuar do të ofrojë testimin elektronik të gjuhës dhe historisë/ kulturës greke, një tjetër risi e përfshirë në reformën e fundit ligjore të Kodit të Nënshtetësisë.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here