Lajme

E dhímbshme: V’des në moshë të re Ermira Morina

Ermira Morina e lindur në vitin 1997, nuk ka arritur që t’i mbijetojnë lëndímeve të r ënda që ka p ësuar në aksídentin e mbrëmshëm, përderisa ishte duke lëvizur me veturën “Renault”.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Polícia e Kosovës ka konstatuar se aksídenti ka ndodhur si p asojë e mos përshtatjes së shpejtësisë gjatë lëvizjes me kushtet e rrugës dhe është vetaksídentuar. E nderja ka ndërruar j etë në vendin e ngjarjes.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Polícia ka njoftuar se aksídenti me p asoja f atale ka ndodhur në Terstenik të Drenasit të dielën rreth orës 21:00, transmeton IndeksOnline.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here