Lajme

Hel moi vjehrrën, ja sa vite b urg u dë nua nusja. Rrëfimi te hoxha që zbuloi kr imin

Referuar kërkesës për gj ykim, në banesën e vik timës, në dhomën e gjumit të Lamit, është konstatuar perdja e dritares së bashku me shkopin e saj prej druri, të rënë nga njëri krah në dysheme,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

në fundin e dhomës ndodhej një bidon uji 10 litërsh dhe një shishe plastike, si dhe njëri nga sirtarët është gjetur i dëmtuar //EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondsh

Comment here