Lajme

Rrëfimi i angIezes, Ja se si më MASHTROl shqiptari: U martua me mua dhe..

Një natë trokiti dikush në derë dhe brenda hyri një djalë i pashëm. Pasi Ema na prezantoi unë kuptova se ne përshtateshim si tipa, por unë e dija se dikush si ai s’do kishte kurrë interes ndaj meje./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Gjatë natës unë vura re se ai po më kushtonte më shumë vëmendje seç duhej dhe kjo më bëri të ndihesha mirë. Mendova se ai thjesht po tregohej i sjellshëm me mua por më pas ai filloi të më bënte komplimente./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here