Lajme

Vjehrra italiane përfiton nga shqiptarja e shurdhër? Motra: “I marrin pensionin!”

Antonela është e shurdhër dhe ka lindur me prapambetje mendore. Në vitin 2017, në një takim me të rinj shurdhmemecë në Romë, ajo njohu Xhovanin, një djalë nga Napoli me të cilin u dashurua./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pak muaj më vonë, vajza u largua nga banesa, ndërroi numrin e telefonit dhe fshiu të gjithë të afërmit nga rrjetet sociale./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here