Lajme

Vjosa Osmani, “gruaja e hekurt” që do të shkundë politikën shqiptare

Nga: Spartak Ngjela

Vjosa Osmani, e zgjedhur presidente e Kosovës, i ka tronditur të gjithë.
Po në Shqipëri? E njëjta gjë do të ndodhë edhe në Shqipëri, sepse po kuptohet që moskovitët e këtushëm janë shumë të mërzítur. Se janë edhe mediokër…
Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Historia e shtetit shqiptar është dhímbje e gjatë e sh kaktuar nga të shiturit krerë shqiptarë në Beograd, në Athinë dhe në Moskë.

Kjo rrjedhë banale antishqiptare vijon. Por, me zgjedhjen e Vjosa Osmanit si presidente e Republikës së Kosovës, fenomeni i shqiptarizmit besohet se do të marrë një ngritje të re kundër politikës b anale të Rusisë në Ballkanin Perëndimor.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here