Lajme

Ajo hu.mb fëmijën sapo lindi. Nëna u kërkon mjekëve një përqafim të fundit! Ajo që ndodhi në atë çast ka rrë.nqethur mijëra njerëz

Është shumë e bukur dhe mbresëlënëse!Sigurisht qe ardhja e një fëmije është gjëja më e bukur që mund t’ju ndodhë në jetë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ndjenja se do bëhesh prind është një ndjenjë e pap rshk rueshme, veçanërisht për nënën.Ajo e ndjen atë të rritet brenda vetes, ndjen çdo lëvizje, vu an ta sjellë në jetë dhe që nga momenti i parë në të cilin ia japin asaj, ajo e kupton se para atij momenti, jeta e saj nuk kishte kuptim./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here