Lajme

Ata Ikën Nga Shtëpia Për 4 Ditë Dhe Lanë Tre Fëmijët E Tyre Vetëm Pa Ushqim, Dy Binjak Dhe Nje Vajzë Por Kur Erdhen Ataj I Gjeten…

Një çift i ri u largua nga shtëpia për katër ditë dhe lanë vetëm binjakët e tyre. Ata ishin vetëm 16 javësh dhe dhanë shpirt nga uria.
Margarita dhe partneri i saj-1
Margarita Yanayeva dhe i dashuri i saj shkuan në festa për katër ditë me radhë. Binjakët u gjetën të pa jetë nga gjyshja e tyre. Kurse motra e tyre e cila ishte pak më e madhe në moshë u dërgua në s pitalak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Gjyshja e tyre nuk mundej t’u besonte syve se vajza e saj i kishte lënë fëmijët e saj ashtu dhe kishte dalë të bënte qejf. Kjo ngjarje e trishtë ka ndodhur në rajonin rus të Kamchatka.
Të dy të rinjtë janë ka pur dhe do të vuajnë një dë nim shumë të gjatë. Nuk është hera e parë që në Rusi ndodhin të gjitha ngjarje.
ak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here