Lajme

Djali i vogël mendonte se nëna e tij e ndjerë po flinte dhe ajo që tha ai do t’ju përlotë!

Djali i vogël mendonte se nëna e tij e ndjerë po flinte dhe ajo që tha ai do t’ju përlotë!
Djali i vogël mendonte se nëna e tij e ndjerë po flinte dhe ajo që tha ai do t’ju përlotë!Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Fëmijët mund të jenë shumë të vegjel për të kuptuar se çfarë është vd.ek.ja. Mund të jetë e vës.htir.ë për ta që të pranojnë faktin se të dashurit e tyre papritmas nuk janë më në këtë botë sidomos kur të dashurit janë prindërit e tyre.

Gjatë kësaj faze, një person i afërt me ta duhet të tregojë mbështetje morale, dashuri dhe vëmendje për t’i ngushëlluar ata në mënyrë që ata të ndjehen të sigurt.
Në Filipine, një grua k treguar një fotografi të një djali, nëna e te cilit sapo ka v.de.ku.r dhe e kanë futur në a.rk.iv.ol.Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here