Lajme

Djaloshi Me Vetëm 8 Vjet E Përfundon Shkollën E Mesme Dhe Regjistrohet Në Fakultet

Djaloshi Me Vetëm 8 Vjet E Përfundon Shkollën E Mesme Dhe Regjistrohet Në Fakultet

Djaloshi tetëvjeçar nga Belgjika tashmë e ka marrë diplomën e shkollës së mesme, por jo vetëm kaq, ai së shpejti do ta ketë edhe indeksin e fakultetit. BBC e sjellë tregimin e mrekullueshëm për djaloshin nga Belgjika i cila me vetëm tetë vjet e ka përfunduar shkollën e mesme dhe është regjistrua në fakultet. Tetëvjeçari Laurent Simons, babai i të cilit është belg, kurse nëna holandeze, e ka koeficientin e inteligjencës 145.Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here