Lajme

Do mb.eteni goje hapur….Shikoni si Q.eni e mbro.në fëmijen nga… (VIDEO)

I kane pr.ovo.kuar disa qe.ne shtep.iak dhe i kan tes.tu.ar se sa do ti mbr.oj.ne femijet qe ata rrijne gjate dites dhe shikojeni se cfar ka ndodhur
Pamje me poshte:

Comment here