Lajme

E T’merrshme Se Çfarë I Nd.Odh Kësaj Gruaje, Ariu Nuk Kishte Më.Shirë Për Të… (VIDEO)

E t’merr/shme se cfarë i ndo/dh kësaj gruaje, ariu nuk ki/shte mës/hirë për të….! VI/DEO Pa/mje.. Pamje qe jane ka/pur nga kamera pasi ajo hyri aty ku nuk duhet per tu pastruar dhe e pe/soi, ariu ishte i pame/shirshem ndaj saj dhe gruaja e gjo/re e pesoi si eshte me keq… JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Comment here