Lajme

Emocionuese Qeni nuk beson dot se pronari ka ndërruar jetë, ai shkon cdo ditë te spi.tali për ta…. VIDEO

Emocionuese Qeni nuk beson dot se pronari ka ndërruar jetë, ai shkon cdo ditë te spitali për ta…. VIDEO
Shikoni keto pamje emocionuese se sa shume na dojne neve kafshet, ato kane ndjenja porsi ne dhe reagimi i ketij qeni do ju le pa fjale !

https://youtu.be/t3oOQMLQAjM

Comment here