Lajme

Filmon Gjarprin Duke Ngrënë Vezët Në Kuzhinë,Por Ja Cka Ndodhi Me Pas (Video)

Ky është momenti i tmer.rshëm kur një çift futet në kuzhinë dhe zbulon një gjarpër duke ngrënë vezët brenda në shportë. Laura Neff dhe i shoqi e filmuan këtë moment.Laura thotë se gjarpri nuk është he.lmues dhe ushqehet kryesisht me minj. Per me shume Shty,pe rek.lam.en me posh.te dhe shi.ko vid.eon e plo.te..

https://youtu.be/-4qokmi6MOE

Comment here