Lajme

Hoxha “selam“ Qeverisë Kurti: Nëse i mbyllni xhamitë për Ramazan, do të përballeni me popullin

Kanë mbetur edhe gjashtë ditë që në nisjen e muajit të Ramazanit.

Por, gjashtë ditë para, Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për orë policore nga 22:00-05:00 e për mbyllje të disa sektorëve siç është gastronomia, qendrat tregtare e fitneset.
Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Duke ditur rëndësinë e muajit Ramazan, myslimanët në Kosovë janë të frikësuar se mos po bëhet mbyllja e xhamive, siç ndodhi vitin e kaluar, ani pse deri më tani vendimi i Qeverisë është që xhamitë të mbesin të hapura.

Në një bisedë për Syri.net Kosova, hoxha nga Mitrovica, Fatmir Latifaj, ka thënë se nuk ekziston asnjë arsye që xhamitë të mbyllen, sepse ato janë të dezinfektuara dhe se tashmë virusin kanë njohuri.Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here