Lajme

I dha para nji djaloshi te vogel, pas disa viteve ai ja shpeton jeten… VIDEO Prekese

I dha para nji djaloshi te vogel, pas disa viteve ai ja shpeton jeten… VIDEO Prekese
Ajo i dha para nji djaloshi te vogel e te varfun, por nje dite ai u rrite dhe e kishte mbajtur mend, kur ajo ishte semure ai shkoi dhe ja pagoi te gjitha ne spi.ta.l, dhe ia shpetoi jeten… per me shume ngjarja eshte ne video

Comment here