Lajme

Ishte e bukur si një yll, 6-vjeçarja je.p shpirt në vend pasi i ra pema sipër/ Nëna dhe babai janë keq…

Ishte e bukur si një yll, 6-vjeçarja je.p shpirt në vend pasi i ra pema sipër/ Nëna dhe babai janë keq…

Ishte e bukur si një yll, 6-vjeçarja je.p shpirt në vend pasi i ra pema sipër/ Nëna dhe babai janë keq…Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një vajzë e vogël vetëm 6 vjeçe ka hu.mb.ur jetën në mëny rë shumë të dhi.m.bsh.me. Ella Henderson hu.m.bi jetën pasi doli nga shkolla, një pemë r.a mbi të si pa. so.jë e erave të forta.Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here