Lajme

Ka lindur me një shenjë që i mbulon një të tretën e fytyrës, për vëllezërit e saj është superhero, por zgjedhja e prindërve ka hapur debate

Ka lindur me një shenjë që i mbulon një të tretën e fytyrës, për vëllezërit e saj është superhero, por zgjedhja e prindërve ka hapur debatePak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ka lindur me një shenjë që i mbulon një të tretën e fytyrës, për vëllezërit e saj është superhero, por zgjedhja e prindërve ka hapur debatePak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Çdo fëmijë i lindur vjen në botë me vetëdijen që jeta e tij do të jetë një histori unike për t’u treguar. Edhe tiparet e tij somatike nuk do të jenë të njëjta me të tjerët, e do ta bëjnë atë të veçantë në mesin e shumë të tjerëve. Në rastin e Natalie-s, megjithatë, veçoria ka arritur nivele që do të kishin qenë të vë.shti.ra për t’u imagjinuar.

Ajo ka lindur me një shenjë që i mbulon një të tretën e fytyrës së saj. Një nishan i zi që fillimisht i frik.ë.soi prindërit e saj: Andreë, 34 vjeç dhe Lacey, 35 vjeçe.

Shenja prek dukshëm ballin, hundën dhe kap edhe veshin. Dikush e krahasoi atë me një maskë, por fillimisht ishin në pa.n.ik..

Nëna Lacey e lindi Natali-ne me një se.ks.io.n ce.zar.ia.n.Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here