Lajme

Kjo Foto Po Bën Namin, Cifti Shtrat 5.5 Metra Me Të Gjithë Fëmijët E Tyre. Motivi Lë Pa Fjalë…

Kjo Foto Po Bën Namin, Cifti Shtrat 5.5 Metra Me Të Gjithë Fëmijët E Tyre. Motivi Lë Pa Fjalë…

Kjo Foto Po Bën Namin, Cifti Shtrat 5.5 Metra Me Të Gjithë Fëmijët E Tyre. Motivi Lë Pa Fjalë…

Një ish-lojtar i rugby-t nga Belfast dhe gruaja e tij, një mësuese e joges, ndajnë shtratin e tyre prej 5.5 metrash me 4 fëmijët e tyre. Kjo është një praktikë që mund të duket e pa.zakontë për shumë njerëz, megjithatë, këta prindër sigurojnë që në sajë të këtij aranzhimi të ri në dhomën e gjumit, netët janë bërë më të këndshme dhe argëtuese. Ryan dhe Kim Constable gjeneruan shumë komente kur ata ndanë mënyrën e tyre të trajtimit të netëve të familjes në rrjetet sociale:Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here