Lajme

Lindi I Së.mu.rë, Kjo Është Hera E Parë Që Ky Vogëlush Dëgjon Zërin E Nënës Së Tij

Kjo është hera e parë që vogëlushi Ethan dëgjon zëra që prej kohës kur lindi. Jeta nuk është treguar aspak bujare me këtë luf.të.tar të vogël, por ai ia arriti t’i mbi.jet.onte çdo be.te.je.

Ethan lindi 6 javë para kohe dhe u vu menjëherë nën kujdes in.te/nsiv. Gjatë kësaj kohë që trajtohej, vogëlushit i n.dali dhe zemra. Për pothuajse 10-15 minuta truri i tij nuk u furnizua me oksigjen.Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here