Lajme

Lindi me zemrën ja.shtë kraharorit, fëmija “mrekulli” shërohet më në fund plotësisht

Një foshnjë e lindur me zemrën ja shtë kraharorit ka mposhtur çdo lloj rr.e.zik.u dhe tashmë është gati të shkojë në shtëpi e shëndetshme.

Pas 14 muajsh trajtimi në s.pi.tal, Vanellope Hope Wilkin ka arritur më në fund që të shkojë në shtëpi me prindërit e saj.
Vanellope erdhi në jetë me anë të një nd.ër.hyr.jeje ce.za.ri.ane në nëntor të 2017 dhe prindërit e konsideruan si një mrekulli.
E vogla besohet të jetë një nga fëmijët e parë në Britaninë e Madhe që ka m.bije.tuar pasi është dia g.nosti kuar me “ect.opia. co.rdis”.ak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here