Lajme

Mrekullia ZOTIT…Shikoni se si shpëtoi ky shofer pas një ak.si.de.nti shumë të rë.ndë!!

Mrekullia ZOTIT…Shikoni se si shpëtoi ky shofer pas një ak.si.de.nti shumë të rë.ndë!!

Mrekullia ZOTIT…Shikoni se si shpëtoi ky shofer pas një ak.si.de.nti shumë të rë.ndë!!

Mrekullia ZOTIT…Shikoni se si shpëtoi ky shofer pas një aks.id.enti shumë të rë.ndë!!
Në autostradën e qytetit rus Soçi ka ndodhur një aks.id.e.nt i t’m.er rsh.ëm tra.fi.ku, pas të cilit dëshmitarët e rastit nuk kanë mundur të besojnë se ka të mbi.jetuar.Shikojeni vete dhe do ta kuptoni.

https://youtu.be/Rm_4S3sCJY8

Comment here