Lajme

REPERl I Njohur Ka Mesuar Gjuhen Shqipe Dhe Kërkon Nuse Shqiptare ja NUSJA kush esht (Video)

Këtë javë n’Kosovë Show mysafir ishte reperi i huaj Cliqme. Ai jeton në Zvicër por po zhvillon karrierë edhe në Kosovë.Cliqme tregoi si nisi të mësonte gjuhën shqipe. Thotë të kishte dëgjuar vetëm fjalë të mira për shqiptarët.SHT,YPE,NI RE,KL,AMEN POSHTE

https://youtu.be/SWqlmQs2a50

Comment here