Lajme

Shikojeni – Xhinët Nuk Mund Të Përballojne Zërin E Imamit Dhe Dalin Nga Trupi Gjatë Faljes(VIDEO)

Ju sjellim videon e radhes e cila ka te beje me nje video e cila eshte e i’nqizuar ne nje Xhami ku shifet se si nje xhematti prekur nga Xhinnet gjat leximit te Kuranit imami ai nuk mund te p’erballoje dhe fillon te q’aje , per me shume ju ftojm ta ndiqni videone e cila shfaqet me poshte ..Shty,pe rek.lam.en dhe vazh,do ..

Comment here