Lajme

Shkon të marr fëmijen nga kopshti, shikoni se si e gjenë fëmijën e saj, ajo bëri të paprituren ! Video Pamje

Shkon të marr fëmijen nga kopshti, shikoni se si e gjenë fëmijën e saj, ajo bëri të paprituren ! Video Pamje
Nje Nene ka shkuar ne kopshtin e femijes se saj para kohes dhe kur e kishte gjetur femijen e saj duke fjtur ne pakete dhe te lidhur.. Shikoni pamjet

Comment here