Lajme

Tentuan për 43 vite të kishin një fëmijë, gruaja 68 vjeç dhe burri 70 bekohen me binjakë në pleqëri

Tentuan për 43 vite të kishin një fëmijë, gruaja 68 vjeç dhe burri 70 bekohen me binjakë në pleqëri

Tentuan për 43 vite të kishin një fëmijë, gruaja 68 vjeç dhe burri 70 bekohen me binjakë në pleqër
Një grua 68-vjeçare dhe burri i saj, 70 vjeç, kanë mirëpritur binjakët në atë që mjekët po e quajnë ‘mrekulli’.
Margarett Adenuga dhe Noah, nga Nigeria, ishin përpjekur për një fëmijë për 43 vitet e fundit.
Ajo më në fund ngeli shtatzënë përmes I VF (Fert ili z imi In V itro) vitin e kaluar pas tre përpjekjeve të dës/htu/ara në trajtim.Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here