Lajme

‘Vazjat Janë Princesha Dhe Djemtë Janë Pasuri E Madhe’, Elvis Naçi Na Ngrohu Zemrat Me Këto Fjalë

‘Vazjat Janë Princesha Dhe Djemtë Janë Pasuri E Madhe’, Elvis Naçi Na Ngrohu Zemrat Me Këto Fjalë

Ai terheq vemendje dhe fjalet e tij jane shume pozitive sidomos ai eshte pro familjes dhe kujdeset shume per ta.Në një intervistë për mediat shqiptare ai deklaron: “Kush ka djem fëmijë ka një pasuri të madhe, por kush ka vajze ka një princeshe në shtëpi”, kështu shprehet Naçi teksa nuk ngu ron të po.stojë një foto me të bijèn Asja, me të cilën duket se ka një lidhje të veçåntè.Imami është baba edhe i dy djemve dhe gjith monë kujdeset për edukimin apo rritjen e tyre. Sipas tij, kur fëmijët dalin të mbarë, nuk ka çmím!Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here