Lajme

(Video) Ky Burrë Shqiptar Ka 18 Gra Ja Sa Nuse Ka Tani Në Shtëpi: Emrat Ua Mbaj Mend Të Gjithave

Video) Ky burrë shqiptar ka 18 gra ja sa nuse ka tani në shtëpi: Emrat ua mbaj mend të gjithave

Aslant Shuli, nga fshati Grabjan i Lushnjes nuk është veshur kurrë si dhëndër edhe pse është martuar 18 herë.
Martesën e tij të parë e ka lidhur kur ishte 18 vjec, kurse të fundit 44 vjeç. Jeta e tij nuk ka qenë aspak e lehtë, për shkak te gjendjes së rënduar ekonomike shumë gra kanë preferuar të ndahen prej Asllanit.
GAZETARJA:Nga i ke pas bashkëshortet. A.SHULI:Ku mbahen mend ato nga Vlora deri në Lezhë.
GAZETARJA:Zonjat ndaheshin nga ekonomia, apo pate arsye xhelozie? A.SHULI:Xhelozie.. po të merresh me tjetrin dale njëherë.
GAZETARJA:Të kanë trad htuar? A.SHULI:Po, pra ajo është punë më kanë tradhtuar. Unë e mbaja si ajo tradhtonte.
GAZETARJA: Po si e kuptove që të tradhtonte? A.SHULI: Po kuptohet ajo, gruaja nuk i afrohet më burrit dhe tjetrit i afrohet.
GAZETARJA: Nga këto 18 gra ndonjërën e more me dashuri? A.SHULI: Me dashuri kam marrë 6 unë.ak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here