Lajme

Antonela kapë më fôrcē Blerimin , ai në mënyrë të rrézîkshmé e shtyńē dhe..

Antonela dhe Blerimi kanë patur dy takime derimë tani nga ku janë shfaqur shumë të afruar me njëri tjetrin .
Mund të themi se Blerimi ka qenë gjithmnë krah Antonelës ndaj çdo situate në studio por edhe në prapaskenë .

Ky raport duket se u cënua pak në puntatën e së hënës ku rikthimi i Atdheut solli edhe një debat të fortë mes tyre . Blerimi duket se akoma mban qëndrim ndaj Antonelës sikurse do ta shihni edhe në këtë video të mëposhtme .

Comment here