Lajme

Dashuaria nuk njeh moshë?! Sho.ko.n 19 vjeçari, martohet me një 77 vjeçare

Mosha është vetëm një numër, apo jo? E ga bu ar, mosha është një fjalë dhe një fjalë nuk arrin në rrugën e dashurisë së vërtetë. Por në qoftë se e dashura juaj është e moshës së e nënës suaj tuaj, atëherë është v ësh tirë e besueshme. E tillë është historia e Gary 19 vjeçar dhe Almedas 7 vjeçar. Ai pretendon se ka rënë çm endur isht në dashuri me të qysh prej kur filluan të takoheshin kur ai është 17 vjeç pra në vitin 2016. Çifti Tennessee u takua për herë të parë në një ditëlindje të mikpritësit të përbashkët në Chuck E.Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kur Gary takoi Almeda, ai i për në një intervistë Barcroft TV, se ishte vërtet “dashuri në shikim të parë”. “Ai gjithashtu zbuloi se ata u martuan vetëm dy javë pas takimit me njëri-tjetrin.Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here