Lajme

E Thote Gjenerali Amerikan Serbia Pas Cdo Pune Te Saj Ka Mosken Pas

E Thote Gjenerali Amerikan Serbia Pas Cdo Pune Te Saj Ka Mosken Pas

Ky vit do të shënojë intensifikimin e kon.fIiktit midis Perëndimit dhe Rusisë për të ar.dhmen e Evropës Juglindore, por qeveria e re e SHBA “është kthyer aty” pas më shumë se një de.kade tërheqjeje, tha ish-komandanti i përgjithshëm i NATO-s Gjenerali Philip Breedlove.

“Ky do të jetë një vit i konfIikteve në rritje midis Pe.rëndimit dhe Rusisë për të ardhmen e Ballkanit Perëndimor,” tha gjenerali në pension i Forcave Ajrore të SHBA, duke fo.lur nga Florida për një tryezë virtuale për gazetarë ballkanas.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here