Lajme

Gjesti interesant: Shqiptari në Gjermani ngrit flamurin e Kosovës dhe Dardanisë në qiell! (Video)

Një ide, pothuajse e ngjashme me dronin mbi qiellin e Beogradit, është bërë nga një kosovar në Gjermani.
Kushtrim Sadikaj, pronar i një kompanie në Berlin, ka ngritur në qiell flamurin e Republikës së Kosovës dhe Dardanisë.
Pamjet më poshtë.Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here