Lajme

Ka edhe kështu! 31-vjeçari ka këto shije për femrat: Më pelqejnë 60-vjeçaret, e dashura ime ka qenë 91

Një 31 vjeçar ka një kërkesë thelbësore, do të dalë në takime me gra mbi 60 vjeç. Ai quhet Kyle nga Pittsburgh i cili ka thënë se kur ka qenë 18 vjeç ka takuar një grua 50 vjeç dhe ra në dashuri me të.Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kyle thotë se sa më e vj etër femra aq më e mirë. Ai ka bërë me dije se e dashura më e vj etër që ka pasur ndonjëherë ka qenë një 91-vjeçare.
Kyle shton se e ka kuptuar që i pëlqejnë femrat e moshuara që kur ishte në fillore.
Burimi: The Sun/ Përktheu dhe Përshtati: Gazeta Korrekte

Comment here