Lajme

Kjo është motra e presidentes Vjosa Osmani

I pamë të gjithë, dy vajzat, bashkëshortin, nënën dhe babain e presidentes së Kosovës Vjosa Osmani.
Por pak njerëz dinë se ajo ka një motër. Quhet Blinera Osmani.
Nuk ngjasojnë fort mes vete, por kanë diçka të përbashkët, shenjat dhe mimika.Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Blinera është motra e vogël e Vjosës, është e martuar dhe ka një vajzë

Comment here