Lajme

Mozzik e paska zënë Loredanen kur ajo ka qenë fëmijë

Mozzik dhe Loredana janë bashkuar sërish dhe si ndarja ashtu edhe bashkimi i ture ka bërë mjaftë bujë.
Çifti, nuk arriten të rrijnë për shumë kohë të ndarë dhe tashmë i kanë bashkuar sërish zemrat.Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

E, motiv për tu bashkuar prap, ishte edhe vajza e tyre e vogël, Hana, për të cilen ata do të bënin gjithçka.Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here