Lajme

Njihuni me 6-vjeçarin nga Kosova, ka inteligjencë superiore

Gjeniu gjashtëvjeçar nga Kosova që fitoi garën në Dubai, njohuritë dhe inteligjenca që posedon kalojnë normalenPak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Quhet Lum Rrahmani, është vetëm gjashtëvjeçar, njohuritë dhe inteligjenca që posedon kalojnë normalen, duke bërë kështu djalin e vogël me inteligjencë superiore.

Duket se fillimi i këtij viti ishte i mbarë dhe me shumë suksese për Lumin, ai arriti që të zërë vendin e parë në garën ndërkombëtare të organizuar nga Brainobrain të mbajtur virtualisht në Dubai.Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Lumi është nga ata fëmijët që nuk flet shumë kur ti i bën pyetje, madje edhe për fitoren e tij ai mjaftohet duke u përgjigjur, ‘po jam ndier shumë i lumtur’, e më pas vazhdon duke të thënë se ka qenë i bindur që do të fitonte.Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here