Lajme

Njohu zërin e të atit ѕаpo erdhi në јetë, buzëqeѕhja e foshnjës ka habitur mbarë botën (Foto)

Flávio Dantas mezi po priste lindjen e vajzës së tij, Antonella. Ai fliste me vajzën e tij të palindur çdo ditë. Antonella ka njohur zërin e tij dhe u përgjigj me buzëqeshjen më të përzemërt në momentin kur lindi.
Sipas Tarsila Batista, partnerja e Flávio, babai që nuk duhet të humbasë asnjë ditë të vetme pa e prekur barkun dhe t’i flaës fëmijës së tij të palindur.Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Ai gjithmonë i thoshte asaj se e do shumë, i thoshte mirëmgjes, i tregonte kur ikte në punë etj dhe ajo fillonte të lëviste direkt në bark”, shprehet Tarsila.
Kur Tarsila lindi Antonellën më 11 gusht në Spitalin Detar të Marcilio Dias në Rio de Janeiro, Flávio ishte gati për t’i thënë “Përshëndetje” asaj për herë të parë.
Në momentin që e posalindura dëgjoi zërin e babait të saj, ajo filloi të buzëqeshte.Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here