Lajme

SUPER LAJM Nga SHBA Vjen Kërkesa E VEÇANTË Për Motrat Dhe Vëllezërit Shqiptarë

SUPER LAJM Nga SHBA Vjen Kërkesa E VEÇANTË Për Motrat Dhe Vëllezërit Shqiptarë

SUPER LAJM Nga SHBA!! Vjen Kërkesa E VEÇANTË Për Motrat Dhe Vëllezërit Shqiptarë
Aktori shqiptar me famë ndërkombëtare, Jim Belushi, kohë më parë ka pranuar rrënjët shqiptare.Lidhur me këtë, ai foli edhe në statusin e tij të fundit në Twitter, ku shprehur dëshirën që të njohë sa më shumë shqiptarë kudo në botë.Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here