Lajme

Vajza e Kumrije Mustafes i lë fjetë nënën dhe tezet

Talenti për muzikë vazhdon edhe më tej të kultivohet brenda familjes së Motrave Mustafa.

Deri tani, brenda familjes kanë dalë e triumfuar shumë këngëtare, që janë emra të njohur të skenës muzikore.

Safetja e Sahidja nuk janë më të vetmet me talent e famë, pasi tani edhe një “armatë” nga familja janë në skenë, e fundit edhe vajza e Kumrijes, Leunita.

Leunita Krasniqi është një zë i mrekullueshëm e befasues, që do ta dëgjoni dhe do të bindeni.

Comment here