Lajme

Vetëm kjo që s’është nënë/ E la vetëm vajzën në shtëpi e iku në festë, vogëlushja jep shpirt direkt

Një nënë adoleshente la vajzën e saj të ur it ur prej 6 ditësh pasi iku me shoqërinë për të festuar ditëlindjen. Jo vetëm kaq por ajo e ka lënë vetëm vajzën e saj dhe 11 herë të tjera.Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Vogëlushja së fundi dha shpirt nga ur ia. Nëna e saj u k ap nga a utor it etet.
Ajo quhet Verphy Kudi dhe është 19 vjeç.
Burimi: The Sun/ Marrë nga Revista OraPak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here