Lajme

Do Shkonte Të Takonte Nënën E Saj Në Spital/ Mbi Makinën E Saj Bie Pllaka E Madhe E Betonit, Gruaja Jep Shpirt Në Vend: La Dy Fëmijë Jetim

Do Shkonte Të Takonte Nënën E Saj Në Spital/ Mbi Makinën E Saj Bie Pllaka E Madhe E Betonit, Gruaja Jep Shpirt Në Vend: La Dy Fëmijë Jetim

Do Shkonte Të Takonte Nënën E Saj Në Spital/ Mbi Makinën E Saj Bie Pllaka E Madhe E Betonit, Gruaja Jep Shpirt Në Vend: La Dy Fëmijë Jetim

Një grua ka humbur jetën teksa ishte duke u përpjekur të shkonte në spital për të parë nënën e saj. Ajo ka pë suar aksident me makinë.
Kjo ngjarje tr agjike ka ndodhur në Gjermani. Raportohet se një pjesë e një muri mbrojtës ra mbi makinën e saj. Si bëhet e ditur nëna e dy fëmijëve ka dhënë shpirt në vend.

Makina e saj është bërë copa copa dhe të gjithë ata që e panë këtë ak sident janë të shokuar. KUrse nëna e saj është në gjendje të rënduar emocionale dhe ndihet fajtore.

Comment here