Lajme

E bleu këtë kasolle për 100 dollarë, nuk do ta besoni si e shndërroi në pak ditë

Richard Aiken është 65 vjeç dhe është një baba, një bashkëshort, ka 2 doktoratura, është një këngëtar në opera, autor dhe është gjithashtu një ndërtues i madh.shtype rekl,am dhe shiko vide,on

Gjithmonë ai donte të jetonte në pyll, por mendonte se ishte “shumë shtrenjtë”. Më pas, kur një banor i Misurit i tregoi këtë kasolle të vjetër, ai e dinte menjëherë se çfarë të bënte me atë!

Kabina ka qenë tërësisht e kalbur, përkeqësuar në atë mënyrë sa edhe dukej e rrezikshme, por në vetëm pak ditë, rezultati ka qenë me të vërtetë suprizues.shtype rekl,am dhe shiko vide,on

Comment here