Lajme

E çuditshme se çfarë bëjnë këto gra për të mbetur shtatzënë (Video)

E çuditshme se çfarë bëjnë këto gra për të mbetur shtatzënë (Video)

sipas këtyre grave, mënyra më e mirë për të mbetur shtatzënë është që të marrin bekimin e “Njeriut të Zotit”…
Bëhet fjalë për një grup grash të një fisi në Andhara Pradesh në jug të Indisë, të cilat për gjenerata të tëra i nënshtrohen një rituali të pazakontë, ku një burrë i ecën përsipër, në mënyrë që të ngelin shtatzënë.shtype rekl,am dhe shiko vide,on

Comment here