Lajme

E tradhtoi i dashuri për shkak se ishte shumë e shëndoshë, ja si i hakmerret ajo (Foto)

E tradhtoi i dashuri për shkak se ishte shumë e shëndoshë, ja si i hakmerret ajo (Foto)

eisseth Exposito, ishte një vajzë shumë e shëndoshë dhe pikërisht për shkak të peshës së saj iu prish edhe lidhja me të dashurin, ai e tradhtoi atë.

Para se ajo të kuptonte tradhtinë e tij, ishte e bindur se ftohja nga i dashuri ishte diçka kalimtare dhe se nuk mund të vie puna deri te ndarja, por falë mesazheve në telefon e zbuloi se ai po e tradhtonte, dhe më vonë i pohoi asaj se nuk mund ta duroj me gjithë këtë peshë që ka, transmeton gazetametro.netshtype rekl,am dhe shiko vide,on

Comment here