Lajme

Ekspertja 12-vjeçare nga Anglia rinovon shtëpinë e saj për vetëm 125 dollarë

Me ndihmën e nënës së saj, 12-vjeçarja Bea nga Anglia “rifreskoi” të gjitha dhomat në shtëpinë e tyre, me një buxhet prej vetëm 125 dollarësh.

Meqenëse të gjithë ne kryesisht rrimë në shtëpi këtë vit, shumë njerëz kanë pasur mundësinë të zbulojnë talentet e tyre të fshehura dhe të gjejnë shumë hobi të rinj.shtype rekl,am dhe shiko vide,on

Comment here